Lisää tilaa reissuun

Kotimaanmatkailu tuntuu olevan kovasti suosittua, joten mekin päätimme vastata kysyntää hankkimalla vuokrattavaksi toisen auton. Bürstner Argos on vielä isompi kuin Adria Matrix ja nyt mukaan mahtuu vaikka anoppikin. Turvavyöpaikkoja on kuudelle hengelle ja nukkumapaikkoja vielä enemmän. Takana on parisänky ja ohjaamon päällä iso sänky, johon ainakin pienempiä ihmisiä mahtuu kolme. Sohvasta saa helposti yhden sängyn ja pöytäryhmästä vähän vaivaa nähden vielä lisää nukkumatilaa.

Lisätilan huomaa myös keittiössä. Lasku- ja kaappitila ei loppunut kesken ainakaan 5-henkiselle porukalle kokatessa. Jääkaappi- ja pakastin ovat myös hyvänkokoiset, ihan kuten Adriassammekin. Molemmissa autoissa ruokatalous on helppo hoitaa, koska astiat ja ruuanlaittovälineet kuuluvat varustukseen. Myös grilli löytyy molemmista autoista, sillä kyllähän grillaus kuuluu karavaanielämään.

Adria Matriximme tapaan tämä Argos on oikein hyvin talvikelpoinen, sillä molemmissa on Alden nestekiertoinen lämmitys. Argos sopii erityisen hyvin laskettelureissuille, sillä tuplapohjaan mahtuu suksia, kypäriä ja vaikka mitä. Kesällä mukaan voisi ottaa vaikka suppilaudan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *