Lasten toivematka

Lapset ovat kinunneet jo vuosia matkaa Legolandiin Tanskaan ja tänä kesänä se vihdoin toteutuu kaikilla mausteilla.

kuvan lähde: Pieni matkaopas

Matkailuauto ajetaan laivaan Turussa ja Tukholmasta ajetaan Norrköpingiin, josta varattiin valmiiksi autolle paikka First Camp -leirintäalueelta ja ihmisille liput Kolmårdeniin. Eläintarha-huvipuisto -päivien jälkeen suuntana on Malmö ja sieltä Juutinrauman siltaa pitkin Kööpenhaminaan. Perheen äidille, joka on suuri Silta -sarjan fani, siirtymä Ruotsista Tanskaan on varmasti yksi reissun kohokohtia.

Tanskassa suunnitelmissa on majoittua Legolandin viereiselle leirintäalueelle ja viettää Legojen parissa pari päivää. Sen jälkeen suunnitelmat ovatkin vielä täysin auki.

Tarkoituksena on kuitenkin loppumatka nauttia huvipuistojen sijaan muista jutuista, kuten upeista maisemista, idylisistä pikkukylistä ja kelien salliessa uimisesta. Paluumatka suunnitellaan etappi kerrallaan. Ehkä lautalla Tanskasta Norjaan? Etelänorjassa olisi ainakin upea nähtävyys ”saarnastuoli” eli Preikestolen. Tai sittenkin takaisin Ruotsiin. Tai ehkä Saksaan ja sieltä lautalla Suomeen. Matkailuautolla liikkuessa ei tarvitse päättää etukäteen 😉

Preikestolen (kuvan lähde Wikipedia)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *