Keväthangille matkailuautolla

Kävimme testaamassa auton talviominaisuudet muutama viikko sitten Sappeessa. Hyvin toimi: auton tavaratilaan mahtui suksia ja monoja vino pino. Sappeen leirintäalue on aivan Family Parkin vieressä, joten autosta pystyi hyvin kävelemään monot jalassa rinteen yläpäähän. Rinteessä kastuneet vaatteet kuivuivat henkareissa auton suihkutilassa ja me kävimme pesulla Sappeen karavaanarisaunassa. Sappeesta lisätietoa täällä:
https://www.sappee.fi/fi Me vietimme valoisan ajan rinteessä ja söimme iltapalaksi säilykehernekeittoa. Nyt kun valoisaa on pitempään, voisi olla aika kiva grillata ulkona ja nauttia kevätauringosta rinteen ulkopuolellakin.

Toinen hyvä leirintäalue laskettelurinteiden kyljessä on kuulemma Himos. Ja eiköhän niitä Lapistakin löydy 🙂 Himolaskija lähtee Ruotsiin Åreen. Saimme nimittäin vakuutuskuviot järjestettyä niin, että auton kasko on voimassa myös Pohjoismaissa. Omavastuu on tosin Suomen ulkopuolella vähän suurempi. Muistathan sopia erikseen vuokratessasi auton viemisestä ulkomaille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *