Huvivaltio PowerPark

Ennen vuokraustoiminnan aloitusta autoa piti testata ihan oikein matkalla. Suuntasimme PowerParkiin Alahärmään. Tuli vähän kiire lähtö, joten pakkaamista ei paljon ehditty miettiä. Hammasharjat ja tahna sekä vaihtovaatteita.

Kaupassa käytiin matkalla. Alunperin oli tarkoitus grillata ruoka, mutta koska oli luvassa sateita, päädyttiin kokkaamaan sisätiloissa. Minä olisi halunnut kiehauttaa jonkin keiton, mutta muu seurue vaatii pizzaa. Pakastelokero siis ladattiin täyteen pakastepizzoja, mutta jääkaappiin sain sentään myönnytyksenä salaattitarpeet. Auton kaasu-uunilla pizzoista tuli ihan hyviä, mutta menihän siinä aikaa niitä paistellessa yksi kerrallaan.

PowerParkissa on kaksi leirintäaluetta, joista me valitsimme lähempänä huvipuistoa sijaitsevan. Hinta oli 50 euroa yö ja hintaan sisältyy sähkö. Se olikin hyvä juttu, sillä auton kahvinkeitin toimii vain silloin, kun auto on kytkettynä verkkovirtaan. Pitää ehkä vielä miettiä, vaihdetaanko kahvinkeitintä vai mitä tehdään. Olisihan se kiva keittää omassa autossa kahvit välipalalle vaikka levähdysalueella.

Tällä kertaa otettiin käyttöön kaikki auton sänkypaikat. Ruokailuryhmästä sängyn tekemistä jouduimme vähän pähkäilemään, mutta onnistui sekin. Täytyy muistaa auton vuokraajille antaa tästä seikkaperäiset ohjeet. Tältä osin käyttöohjekirja oli nimittäin melkoisen puutteellinen. Muutoin kirjasta on löytynyt vastaus joka pulmaan.

PowerPark aukesi klo 11, joten meillä oli aamulla hyvää aikaa nauttia rauhassa aamupala, pedata sängyt ja laittaa tavarat kasaan. Hammasharjat ja tahna takaisin laukkuun (irtoesineitä ei auta jättää pöydille pyörimään). Minä käväisin leirintäalueen suihkussa, vaikka autostakin suihku löytyisi. Leirintäalueen suihkukoppi oli isompi. Suihkujen vieressä oli uima-allaskin, mutta tällä kertaa jäi aamu-uinnit uimatta. Lähtiessä tyhjennettiin vielä auton kemssa ja harmaat vedet huoltorakennukseen ja ajettiin auto huvipuiston ilmaiseen matkailuparkkiin. Tuntien huvipuistoilun jälkeen syötiin  välipalaa autossa ja sitten lähdettiin kotimatkalle. Minä olisin halunnut jatkaa matkaa vaikka Tuuriin, mutta yksi lapsi alkoi olla sen verran nuhainen, että oli paras palata kotiin. Seuraavana aamuna olikin sitten lääkärireissu sen nuhanenän kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *