Lisää tilaa reissuun

Kotimaanmatkailu tuntuu olevan kovasti suosittua, joten mekin päätimme vastata kysyntää hankkimalla vuokrattavaksi toisen auton. Bürstner Argos on vielä isompi kuin Adria Matrix ja nyt mukaan mahtuu vaikka anoppikin. Turvavyöpaikkoja on kuudelle hengelle ja nukkumapaikkoja vielä enemmän.

Lue lisää »

Talvea etsimässä

Talvea ei ollut näkynyt eikä kuulunut Etelä-Suomeen, joten päätimme joulun jälkeen lähteä etsimään talvea pohjoiseen ja sieltähän se toden totta löytyikin. Ajelimme Jyväskylän ja Oulun kautta kohti Ranuaa. Ensimmäinen yöpyminen tapahtui Tupoksen ABC:n matkaparkissa.

Lue lisää »

Lasten toivematka

Lapset ovat kinunneet jo vuosia matkaa Legolandiin Tanskaan ja tänä kesänä se vihdoin toteutuu kaikilla mausteilla.

kuvan lähde: Pieni matkaopas

Matkailuauto ajetaan laivaan Turussa ja Tukholmasta ajetaan Norrköpingiin,

Lue lisää »

Keväthangille matkailuautolla

Kävimme testaamassa auton talviominaisuudet muutama viikko sitten Sappeessa. Hyvin toimi: auton tavaratilaan mahtui suksia ja monoja vino pino. Sappeen leirintäalue on aivan Family Parkin vieressä, joten autosta pystyi hyvin kävelemään monot jalassa rinteen yläpäähän. Rinteessä kastuneet vaatteet kuivuivat henkareissa auton suihkutilassa ja me kävimme pesulla Sappeen karavaanarisaunassa.

Lue lisää »

Syysmatkavinkit

Muutamia vinkkejä, minne matkailuautolla voisi mennä syksyllä.

Syyskuussa

Ruskamatkat Lappiin. Melkein joka hiihtokeskuksen kupeella on leirintäalue.

Kolmården Ruotsissa on syyskuussa avoinna pe-su. Lähellä oleva leirintäalue on avoinna syyskuun loppuun.

Lue lisää »

Huvivaltio PowerPark

Ennen vuokraustoiminnan aloitusta autoa piti testata ihan oikein matkalla. Suuntasimme PowerParkiin Alahärmään. Tuli vähän kiire lähtö, joten pakkaamista ei paljon ehditty miettiä. Hammasharjat ja tahna sekä vaihtovaatteita.

Kaupassa käytiin matkalla. Alunperin oli tarkoitus grillata ruoka,

Lue lisää »

Koeajo (ja yöpyminen)

Tänään haimme auton. Adria Matrix M 670SL. Pituutta autolla on n. 7,5 metriä, joten risteyksissä piti tällaisen henkilöautoon tottuneen vähän miettiä ajolinjoja. Muutoin ajaminen oli ihan helppoa, kiitos automaattivaihteiston. Pysäköintiä helpottaa peruutuskamera, mutta ei näin iso auto oikein meinaa pysäköintiruutuun sopia.

Lue lisää »